Szolgáltatásaim

Stejerné Hegyi Krisztina szolgáltatásai

A szertartásvezető nem anyakönyvvezető!

Olyan jegyespároknak ajánlom,
 • akik korábban már házasságot kötöttek, akár csak két tanúval az anyakönyvvezető előtt, de szeretnék családjuk körében is megerősíteni fogadalmukat
 • ha olyan külső esküvői helyszínt választanak, ahova a területileg illetékes anyakönyvvezető nem mehet ki
 • extrém helyszínen szeretnék lebonyolítani álmaik szertartását
 • piros betűs ünnepnap, Valentin-napon, vagy éjszakai házasságkötés esetén
 • egyéni, személyre szabott szertartást szeretnének
 • kerek házassági évforduló alkalmával fogadalom megerősítéséhez
Amiket a szolgáltatáson belül ajánlok:
 • esketés, valamint házassági fogadalom megújító szertartás
 • esküvő előtti 2-3 interjú, rendszeres kapcsolattartás, konzultációk
 • személyre szabott szöveg írása
 • gyűrűpárna biztosítása (ha nincs saját)
 • Házassági emléklap
 • forgatókönyv készítése a nagy napra
 • érkezés: szertartás előtt 1 órával.

Egy napra csak egy esküvőt vállalok, az a nap csak a Tiétek, csak Rátok fókuszálok!

Bízom benne, hogy én lehetek az a szertartásvezető, aki ott lesz Veletek életetek legfontosabb és legboldogabb pillanatában.

Névadó szertartás

Egy szülő mindenki másnál jobban ismeri azt a felhőtlen boldogságot, amit csak a saját gyermekétől kaphat meg. Az ő születésének pillanatától ünnep ez a boldogság, melyet a szülők szeretnének megosztani szeretteikkel, barátokkal és ismerősökkel. 

A gyermek megkeresztelésének akadálya lehet a szülő vallási meggyőződése, vagy ha szeretnénk, hogy kisgyermekük majd a jövőben, felnőttként maga döntsön a vallásáról, de ennek ellenére szeretnénk a gyermekünknek névadó szülőket választani és köszönteni az új családtagot. 

Ezt a célt szolgálja a névadó szertartás szertartásvezető közreműködésével. A ceremónia része a fogadalomtétel, mely során a szülők és a névadószülők ünnepélyes igéretet tesznek, hogy a gyermeket legjobb tudásuk és belátásuk szerint nevelik. A szertartásvezető elmondja a gyermek nevét, köszönti az ünnepeltet és szüleit, szól a névadó szülőkhöz is, akik a fogadalomtételt követően a szülőkkel együtt aláírják a névadó oklevelet, melyet az ünnep végén átad a családnak, és koccintással egybekötve kezdődhet a gratuláció. 

Ha Te is úgy érzed, hogy gyermeked születésének csodáját szeretnéd a szeretteiddel megosztani egyházi formuláktól mentesen, akkor ez a szimbólikus névadó szertartás neked való.

Baba névadó szertartás rendelése
Azonos neműek egyesítő ceremóniája LGBT

Azonos neműek egyesítő ceremóniája

Az azonos neműek házasságkötését a világ népességének 54%-a támogatja. S bár Magyarországon is nőtt a támogatottsági arány 2013 óta 30-ról 46%-ra, hazánkban erre egyenlőre nincs hivatalosan lehetőség.

Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy ceremónia keretében nekik is jogukban áll megünnepelni családjukkal és barátaikkal a tényt, hogy össze szeretnék kötni az életüket.

S ugyan házastársi kapcsolatuk jogilag nem lenne elfogadott és hivatalos ügyekben sem járhatnának el házastársként, a ceremóniának nem feltétele a hivatalos egybekelés, így vállalok ilyen felkérést, természetesen a jegyespároknak felkínált ugyanazon kedvezményekkel.

Stejerné Hegyi Krisztina - Szertartásvezető - Álmodjuk meg együtt